Curriculum Vitae

Atie heeft op latere leeftijd haar talent voor schilderen ontdekt. Na 1 jaar schilderen op het R.O.C. in Goes heeft ze in 2003 de stap genomen om naar de kunstacademie in St.Niklaas (België) te gaan waar ze na een vierjarige studie in 2007 afstudeerde als bachelor in de schilderkunst.

Atie heeft les gehad van de kunstenaar Jaques Neeve en leerde bij hem haar liefde voor de natuur vast te leggen in landschappen en stillevens. Zo ontdekt ze steeds meer dat ze door het schilderen nog meer ruimte in haar zelf krijgt. Door zich tijdens het schilderen af te sluiten kan ze de dingen los laten, wat haar innerlijke rust geeft en de mogelijkheid om haar creativiteit verder te ontwikkelen. Ook na haar studie wordt Atie nog steeds door Jacques Neve gecoacht.

Geïnspireerd door het impressionisme, realisme, symbolisme en kubisme en geboeid door de natuur, kleuren en mensen werkt ze met verschillende materialen. Vanaf 2000 heeft zij diverse reizen gemaakt naar onder andere Frankrijk, Italië, Griekenland, Polen, Spanje, Portugal en Thailand.
Veel van de indrukken die zij tijdens deze reizen heeft opgedaan heeft zij vast gelegd op beeld en zijn een inspiratiebron voor haar schilderijen
Atie: “Ik verdiep en verwonder mijzelf steeds weer.”

Atie de Visser - Verschoor


Atie de Visser - Verschoor